Обстріл Слов’янська: зруйнований будинок, з-під завалів дістали чоловіка

Обстріл Слов’янська: зруйнований будинок, з-під завалів дістали чоловіка

Фото
Укрінформ
На Донеччині внаслідок ворожого обстрілу у Слов’янську травмовано чоловіка, якого врятували з-під завалів зруйнованого приватного будинку.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Слов'янської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях.

«Слов'янськ знову під обстрілом. Внаслідок чергового ворожого удару прямим влучанням зруйновано приватний будинок…На щастя, чоловіка, який перебував у приміщенні, вдалося врятувати з-під завалів. Його доправили до лікарні», - повідомив Лях.

Він підкреслив, що це, на жаль, нова реальність Слов’янської громади і закликав людей евакуюватися: «Не чекайте, доки прилетить саме до вас. Евакуюйтеся!».

Читайте також: Зі Слов'янська відправляють евакуаційний рейс до Рівного

У міськраді нагадали, що найближчий евакуаційний рейс до Рівненської області з розселенням заплановано на понеділок, 11 липня. Запис – за телефонами гарячої лінії Слов’янської ВЦА.

Як повідомляв Укрінформ, раніше стало відомо, що у Слов'янську ворожий снаряд влучив у приватний будинок — хазяїн опинився під завалами.

На Донеччині внаслідок нічного (з 7 на 8 липня) ворожого обстрілу у Слов’янську загинула жінка.

Читайте також: На околиці Маріуполя люди вийшли на протест після смерті двох пенсіонерів

Раніше через масований обстріл російськими загарбниками міста Слов’янськ 5 липня дві людини загинули, ще сім дістали поранень.

російські війська 3 липня завдали масованого удару по Слов’янську, загинули шість людей, ще 15 зазнали поранень. У місті виникло 15 пожеж.

У Слов’янську ще залишаються 23 тис. цивільних мешканців міста.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

Фото: Вадим Лях, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-