Зі Слов'янська відправляють евакуаційний рейс до Рівного

Зі Слов'янська відправляють евакуаційний рейс до Рівного

Відео
Укрінформ
На Донеччині внаслідок нічного ворожого обстрілу у Слов’янську загинула жінка.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник міської військової адміністрації Слов’янська Вадим Лях, йдеться у Телеграмі Слов’янської ВЦА.

«Ніч пройшла неспокійно. Внаслідлок обстрілу загинула жінка. Співчуття рідним та близьким», - сказав Лях у відеозверненні.

Зазначається, що трагедія сталася через пряме влучання у приватний будинок. Очільник міста знову закликав всіх виїжджати з обстрілюваного ворогом міста: «Бережіть себе, евакуюйтеся!».

У міськраді нагадали, що сьогодні жителі громади відправляться евакуаційним рейсом до Рівного. Завтра, 9 липня, заплановано виїзд автобусом до залізничного вокзалу Покровська. У понеділок, 11 липня, - знов у Рівненську область з розселенням. Запис – за телефонами гарячої лінії Слов’янської МВА.

Читайте також: Минулої доби росіяни вбили на Донеччині шістьох цивільних

Як повідомлялося, на Донеччині внаслідок масованого обстрілу російськими загарбниками міста Слов’янськ 5 липня дві людини загинули, ще сім дістали поранень. російські війська 3 липня завдали масованого удару по Слов’янську, загинули шість людей, ще 15 зазнали поранень.

У місті спалахнуло до 15 пожеж. У Слов’янську ще залишаються 23 тис. цивільних мешканців міста.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-