Родичі «днрівців» радять їм тікати з російської армії – розвідка

Родичі «днрівців» радять їм тікати з російської армії – розвідка

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що родичі "днрівців" радять тікати з російської загарбницької армії.

Про це йдеться у повідомленні ГУР у Телеграмі, передає Укрінформ.

У черговому перехопленні дружина розповідає «днрівцю», який служить в окупаційній армії, що його мобілізували незаконно, і радить тікати в росію, заплативши хабар на кордоні: "Тебе взагалі не повинні були забирати. Тому, що в тебе і прописка, і паспорт – російські. І з цим листом (щодо прописки) можна спокійно їхати, навіть днрівський не показувати. Хай їде, тому що там буде ж… (біда), у нас тут, в Донецьку. Треба валити", - каже вона.

За її словами, щоб переїхати через кордон, треба заплатити 50 чи 80 тис. рублів. Потім сидіти в Таганрозі - "лапу смоктати. На зйомній квартирі у Тані ремонт робити…"

Читайте також: П'яна стрілянина й снайпер із зором мінус сім - на що скаржаться загарбники

Жінка також розповідає, що з села Урожайного чи якогось іншого, 30 людей відправлятимуть на передову в якесь село, де немає світла, зв’язку. І кожні три чи десять днів цих 30 людей мінятимуть. "Тільки скільки потім з цих 30 залишиться… В Інтернеті написали, що було 500 людей. Там був такий кіпіш! Там і «швидкі» викликали. Там вже військові за пістолети, за автомати хапаються... Там кіпіш, бійки", - йдеться у перехопленій розмові.

Як повідомляв Укрінформ, ГУР Міноборони перехопило чергову розмову російських військових, у якій вони розповідають, що взяли у полон власного командира, аби той не втік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-