П'яна стрілянина й снайпер із зором мінус сім - на що скаржаться загарбники

П'яна стрілянина й снайпер із зором мінус сім - на що скаржаться загарбники

Аудіо
Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило телефонну розмову одного з "деенерівців" про п'яну стрілянину між підрозділами.

Про це ГУР повідомило в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Ми вчора ввечері з посту прийшли. Чуємо, на боці зв’язківців така стрілянина почалась. І вибухи, і стрілянина. Думали, хрін знає що. А потім прислухались – тільки один автомат стріляє. А сьогодні інформація – наші чудові суперкомандири, зрозуміло під синім змієм, вирішили постріляти в бік зв’язківців. Пацан каже: я от встиг лягти і чув, як над головою літало. Кинули гранату біля будинку, осколком посікло. Вибухнула поруч з БК (боєкомплект)", - розповідає чоловік.

Також загарбник розповів про дев’ятнадцятирічного снайпера їхнього підрозділу із зором мінус сім, якого нещодавно вбили в бою.

Читайте також: російські заводи відмовляються ремонтувати пошкоджену в Україні військову техніку - розвідка

«Знаєш, що найцікавіше? Спочатку збирались якийсь папірець батькам на виплати. Компенсація – велика сума. А тепер навіть цього не зроблять. Навіть не напишуть, що він загинув на бойових… Це буде оформлено, як просто загинув", - розповів чоловік.

Також, як свідчить перехоплення, командири "днр" продають "на сторону" техніку військових.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Запорізької ОВА, у тимчасово захопленому Токмаку між військовими рф виник конфлікт, який закінчився стріляниною. Загинули 4 військових та близько 10 - отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-