СБУ запобігла витоку оборонної інформації через даркнет та затримала коригувальника вогню

СБУ запобігла витоку оборонної інформації через даркнет та затримала коригувальника вогню

Укрінформ
Служба безпеки України запобігла витоку оборонної інформації через даркнет і затримала коригувальника ракетних ударів по Бахмуту.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба СБУ повідомляє в Телеграмі.

«З початку повномасштабної агресії рф Служба безпеки нейтралізувала понад тисячу хакерських атак проти ІТ-систем стратегічно важливих об’єктів України. Серед останніх спецоперацій - у Києві кіберфахівці СБУ знешкодили угруповання, яке збувало дані щодо оборонних підприємств і спецустанов сфери зв’язку та захисту інформації», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у Києві нейтралізовано російську агентуру, яка розвідувала оборонні позиції ЗСУ і Тероборони, а також суспільно-політичну в столиці та області.

Читайте також: СБУ опублікувала допит загарбника, який обстрілював Маріуполь

Крім цього, у Донецькій області затримано коригувальника ракетних обстрілів. Зловмисник збирав координати переміщення техніки і дислокації підрозділів ЗСУ в районі Бахмута. Також за матеріалами СБУ повідомлено про підозру одному з пропагандистів терористичної організації «днр».

За інформаціє СБУ, у Вінницькій області нейтралізовані два злочинних угруповання, які організували нелегальне переправлення за кордон українців призовного віку.

Читайте також: СБУ встановила деталі запуску російських ракет по ТЦ у Кременчуці

Як повідомлялося раніше, СБУ виявила і затримала шпигунів головного розвідувального управління збройних сил російської федерації, які збирали дані про оборону Києва та інформацію про українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-