Наєв оглянув позиції ЗСУ та стан укріплень на півночі України

Наєв оглянув позиції ЗСУ та стан укріплень на півночі України

Відео
Укрінформ
Під час робочої поїздки по підрозділах, які виконують завдання у Північній операційній зоні, командувач об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав позиції наших військових та оглянув стан укріплень.

Про це йдеться у повідомленні Командування об'єднаних сил ЗС України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За словами Наєва, у тих місцях, куди ще навесні ступала нога російських загарбників, нині знаходяться більш посилені рубежі оборони.

"Обстановка у Північній операційній зоні залишається контрольованою Збройними Силами, іншими військовими формуваннями та правоохоронними органами. Керівники військових угруповань є досвідченими бойовими генералами. Всі командири від сержанта і до генерала виконують покладені на них завдання з високим рівнем відповідальності", – наголосив Наєв.

Як повідомив командувач, у ході безпосередньої роботи у військах військовим частинам, підрозділам та безпосередньо особовому складу надається дієва допомога у вирішенні всіх необхідних питань щодо підвищення стійкості оборони.

Читайте також: Українські військові укріплюють оборону на Харківському напрямку - Наєв

"На державному кордоні України підрозділами Державної прикордонної служби та підрозділами Збройних сил України виконуються завдання з підвищення стійкості оборони, зокрема облаштовуються інженерні загородження та оборонні рубежі. Весь комплекс заходів націлений на підвищення готовності наших військ. Своєю чергою підрозділи контрдиверсійної боротьби постійно відпрацьовують питання щодо своєчасного виявлення загроз з будь-якого напрямку, – зазначив Наєв.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Дом

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-