Українські військові укріплюють оборону на Харківському напрямку - Наєв

Українські військові укріплюють оборону на Харківському напрямку - Наєв

Відео
Укрінформ
На Харківському напрямку українські військові укріплюють оборону там, де вдалося покращити тактичне положення.

Як повідомляє у Фейсбуці командування Об'єднаних сил ЗСУ, про це під час відвідання позицій захисників України сказав командувач Сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв, передає Укрінформ.

"На Харківському напрямку продовжуються заходи з укріплення оборони на ділянках місцевості, де нашим військам вдалося покращити тактичне положення", - зазначив він.

За словами командувача, на Донецькому напрямку ворог здійснює постійні артилерійські обстріли та удари авіацією. На Запорізькому напрямку наші військовослужбовці підвищують стійкість оборони, щоб унеможливити прорив ворожими силами. Крім того, на Луганщині наші війська відбивають численні атаки противника, які тривають майже цілу ніч та цілий день. В окремих бригадах, у смугах їх відповідальності, ворог проводить по шість і більше атакуючих дій.

Як зазначив Наєв, угруповання військ на Харківському, Луганському, Донецькому та Запорізькому напрямках очолюють досвідчені бойові генерали, які вживають всіх максимально можливих заходів для підвищення стійкості оборони.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 5 червня ліквідували близько 31 150 російських військових, що на 100 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-