Росіяни випустили по Сумщині 20 ракет із гелікоптерів та гатили з «Градів», є загиблі

Росіяни випустили по Сумщині 20 ракет із гелікоптерів та гатили з «Градів», є загиблі

Укрінформ
Двоє людей загинули та троє поранені у вівторок внаслідок обстрілів росіянами прикордонних регіонів Сумщини.

Про це повідомив у Telegram голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"День був "гарячим" і дуже гучним у нашому прикордонні. На жаль, сталося найгірше: ми втратили людей. Двоє - загинули. Троє - поранені", - зазначив Живицький.

Він уточнив, що після 10-ї ранку ворог почав обстрілювати Краснопільщину та окремі населені пункти Великописарівської громади. Були авіаційні обстріли: росіяни запустили близько 20 ракет з гелікоптерів, які не перетинали лінію державного кордону. Усі прильоти - Краснопільська та Миропільська громади.

Після 11-ї ранку орки відкрили вогонь з реактивних систем залпового вогню "Град", 30 прильотів по Краснопільщині. 

Читайте також: Ракетні обстріли в Україні: США закликали країни ООН долучитися до покарання винуватців

З опівдня росіяни били по селах тієї ж Краснопільської громади, близько 50 артилерійських пострілів із САУ. Також вели вогонь із кулеметів та станкового гранатомета. 

Близько чотирнадцятої години загарбники знову накрили з артилерії Краснопільську громаду, близько 30 прильотів. Після 18-ї - ще 40 та ще 12 ударів з реактивних систем залпового вогню було завдано по різних населених пунктах громади.

Після опівдня на одне із сіл Великописарівської громади безпілотник скинув вибуховий пристрій. Після 20-ї години ситуація повторилася. 

Читайте також: У Харкові пролунали вибухи, спалахнула пожежа

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-