Військовий ЗСУ власним коштом придбав вісім бронемашин Pinzgauer

Військовий ЗСУ власним коштом придбав вісім бронемашин Pinzgauer

Фото
Укрінформ
Військовослужбовець ЗСУ із позивним «Гора», який до війни був успішним підприємцем, спільно зі своїми бізнес-партнерами придбав вісім броньованих машин Pinzgauer для потреб армії.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ, передає Укрінформ.

«Діючий військовослужбовець ЗСУ спільно зі своїми бізнес-партнерами власним коштом придбав для українських захисників вісім броньованих машин Pinzgauer 2009 року випуску. При цьому він не захотів називати свого імені. Про благодійника відомо лише, що до війни він був успішним підприємцем, зараз служить у лавах ЗСУ, має позивний «Гора» і регулярно допомагає армії», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зі Львова відправили сім броньованих «швидких» на передову

Два позашляховики вже передані бойовим бригадам територіальної оборони, решту відправили іншим родам військ.

«Вся моя допомога українській армії - анонімна, щоб ніхто не знав моє прізвище чи бачив обличчя. Я роблю свою справу, роблю те, що маю робити у такі часи. Буду там, де моя допомога потрібна найбільше. Знаю і розумію усі потреби. Після перемоги обов'язково розкрию себе», – сказав Гора, передаючи автомобілі військовим.

Читайте також: Вінницькі волонтери завдяки благодійному NFT-проєкту придбали автівку для ЗСУ

Pinzgauer (Пінцґауер) - багатоцільові універсальні машини виробництва BAE Systems Land Systems (Грац, Австрія). Ці джипи можуть працювати і як тягачі, і як медичні машини, і як машини глибинної розвідки, підтримки, зв'язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-