Вінницькі волонтери завдяки благодійному NFT-проєкту придбали автівку для ЗСУ

Вінницькі волонтери завдяки благодійному NFT-проєкту придбали автівку для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Вінницькі волонтери завдяки благодійному NFT-проєкту з продажу цифрових копій дитячих малюнків придбали автомобіль для Збройних сил України.

Про це у Фейсбуці повідомила координаторка проєкту – волонтерка Діана Подолянчук, передає Укрінформ.

«Завдяки благодійному NFT-проєкту ми придбали перше авто для наших захисників. NFT-колекція «Way of Ukraine» складається з дитячих малюнків, які створила малеча для підняття бойового духу наших воїнів. Малюнки передали бійцям разом з гуманітарною допомогою, а вилучені кошти від цифрової копії йдуть на допомогу ЗСУ», - написала Подолянчук.

Читайте також: На спецрахунку для допомоги ЗСУ залишилося180 мільйонів

За її словами, за виручені кошти волонтери придбали для військових автівку марки «Хюндай», яку підготували для використання у бойових умовах, - поставили передній захист, наклеїли захисну плівку на скло для кращого камуфляжу тощо. ЗСУ вже взяли на облік це авто.

Проєкт триватиме й надалі. Його амбасадорами є відомі особистості, зокрема, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр фінансів Сергій Марченко, радник глави Офісу Президента Олексій Арестович та начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Завдяки благодійному NFT-проєкту ми придбали перше авто для наших захисників / Фото: Діана Подолянчук

Як повідомлялось, 21 червня міністр оборони України Олексій Резніков за допомогу українським військовим у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, мужність і самопожертву у волонтерській діяльності, будівництво оборонних споруд та укріплень, підтримку внутрішньо переміщених громадян України під час війни вручив відзнаки Міністерства оборони України дванадцятьом волонтерам та активістам Вінниччини.

Фото: Діана Подолянчук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-