Інформація про Сєвєродонецьк є закритою, не треба шкодити оборонній операції — Мотузяник

Інформація про Сєвєродонецьк є закритою, не треба шкодити оборонній операції — Мотузяник

Укрінформ
У Міністерстві оборони не коментують інформацію щодо можливого відходу українських військових із Сєвєродонецька, вона є закритою.

Про це заявив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник на брифінгу у Медіацентрі Україна — Укрінформ.

“Інформація щодо того, чи перебувають частини ЗСУ у певному районі, включно із Сєвєродонецьком, є закритою, оскільки вона належить до того критерію, що це - дії сил і засобів оборони України. Ми про це не говоримо. Я дуже просив би всіх зосередитися на інформації, яку подає Генеральний штаб і Міноборони України”, - наголосив представник Міноборони.

Він також закликав журналістів і представників органів влади "дати можливість ЗСУ повідомляти про дії української армії у межах інформації, яка є відкритою".

Читайте також: росіяни спрямували усі резерви на штурм Сєвєродонецька – Гайдай

“Це дуже важливо. Не потрібно шкодити веденню оборонної операції. Будь ласка, давайте будемо чекати офіційної інформації від ЗСУ, перевіряти, бути пильними та вірити у ЗСУ”, - сказав речник МОУ.

Як повідомлялося, 24 червня начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що захисники Сєвєродонецька отримали команду відійти від міста на нові, більш укріплені позиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-