Президент: Україна живе за жорсткими правилами - стріляй на фронті, допомагай у тилу

Президент: Україна живе за жорсткими правилами - стріляй на фронті, допомагай у тилу

Укрінформ
Україна нині змушена жити за жорсткими правилами: стріляй на фронті, допомагай у тилу, ховайся в укриття за сигналом повітряної тривоги.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час спілкування зі студентами канадських вишів, передає Укрінформ.

«Правила діють такі: виживання. Вони рівні, але не чесні, жорсткі, жорстокі та прості. Стріляй на фронті, допомагай у тилу, чуєш сигнал повітряної тривоги – спускайся у сховище, чуєш звук ворожої техніки – піднімайся на захист свої країни», - сказав Зеленський.

Він зазначив, що чимало будівель в Україні нині «прозорі» - зруйновані російськими ракетами та бомбами.

Читайте також: Зеленський звернувся до студентів Канади: Ми б’ємося за можливість збудувати нову Україну

Президент нагадав, що три роки тому багато говорив із представниками канадської влади про мир, про звільнення окупованих раніше росією українських територій, зокрема Криму, а також частини Донецької та Луганської областей. Тоді Україна щиро хотіла розв'язати ці проблеми мирним шляхом, хоча очевидно, що рф прагнула іншого. «Ми побачили це «інше» вранці 24 лютого», - сказав глава держави.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять героїчний опір ворогу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-