Операція на Зміїному триває, ЗРК «Панцир» можливо знищений - Сили оборони півдня

Операція на Зміїному триває, ЗРК «Панцир» можливо знищений - Сили оборони півдня

Укрінформ
Підрозділи сил оборони знищили на Зміїному ворожу техніку та живу силу. Операція триває.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомила начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

«Удар таки був і був не один, але все це в рамках військової операції, яка потребує режиму тиші. Тим не менш ми розуміємо, що занепокоєння населення, в тому числі Одеського регіону, які на власні вуха чули вибухи і переймаються цим, воно має під собою підставу. Наші війська роблять свою роботу і якщо нема попередження про загрозу, значить все робиться правильно. Масований удар був нанесений із застосуванням різнорідних сил. Всі ми їх не розкриваємо, тому що нас також слухає, читає ворог. Тому цей удар завдав певної шкоди. Ми бачимо й розуміємо, що скупчення особового складу і скупчення техніки отримали ураження. Ми вже знаємо, що пошкоджено дуже суттєво, можливо і зовсім знищено, зенітно-ракетний комплекс типу «Панцир», ми знаємо, що пошкоджено дуже суттєво радіолокаційну станцію і є ще інші втрати у ворога, які ми дорозвідуємо, вони обліковуються. Операція триває і я думаю, що дуже скоро ми повідомимо ще інформацію», - повідомила Гуменюк.

Читайте також: ЗСУ вдарили по Зміїному: гарнізон росіян зазнав значних втрат

Як повідомляв Укрінформ, українські військові на Південному напрямку 21 червня за добу виконали 150 вогневих завдань. Загалом знищено 49 агресорів, військову техніку, станцію РЕБ та склад боєприпасів.

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 22 червня ліквідували близько 34 230 російських військових, що на 130 осіб більше порівняно з попередньою добою. Українські захисники також знищили 1496 ворожих танків, 3614 (+8) бойових броньованих машин, 752 артилерійські системи, 239 реактивних систем залпового вогню, 99 (+1) засобів протиповітряної оборони, 216 літаків, 182 (+1) гелікоптери, 614 (+3) безпілотників оперативно-тактичного рівня, 137 крилатих ракет, 14 кораблів /катерів, 2543 (+6) одиниці автомобільної техніки та автоцистерн, а також 60 (+1) одиниць спеціальної техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-