ЗСУ вдарили по Зміїному: гарнізон росіян зазнав значних втрат

ЗСУ вдарили по Зміїному: гарнізон росіян зазнав значних втрат

Укрінформ
Збройні Сили України нанесли удар по військовим рф із застосуванням різних сил та способів ураження. Ворожий гарнізон росіян зазнав значних втрат.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

“По острову Зміїний було нанесено зосереджений удар із застосуванням різних сил та способів ураження у ході якого те, що рашисти гордо називали острівним гарнізоном, обліковує значні втрати. Військова операція триває і потребує інформаційної тиші до її завершення.”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, на півдні Збройні сили України знищили 26 російських військових, танк та багатоцільовий броньований тягач ворога.

Читайте також: Загарбники зміцнюють позиції на Зміїному і шукають варіанти для висадки десанту

“Наші підрозділи продовжують нищити ворога і відтискати його на схід. Гелікоптерною парою ранком нанесено удар по скупченню живої сили та військової техніки противника. Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано понад 100 вогневих завдань. Їх результати уточнюються, але станом на ранок вже відомо, що світ став чистіше на 26 рашистів. Вже не завдаватимуть шкоди українському народу танк, багатоцільовий броньований тагяч, ще три броньовані і чотири вантажні автівки”, - ідеться в повідомленні.

По острову Зміїний українські військові завдали удару із застосуванням різних сил та способів ураження. ЗСУ завдали значних втрат “острівному гарнізону” російської федерації.

Склад корабельного угруповання ворога у Чорному морі за ніч не змінився.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 20 червня угруповання ворога в північно-західній частині Чорного моря складалося із п'яти кораблів, чотирьох великих десантних кораблів та підводного човна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-