російський загарбник скаржиться на можливе оточення з боку ЗСУ - розвідка

російський загарбник скаржиться на можливе оточення з боку ЗСУ - розвідка

Аудіо
Укрінформ
Українська розвідка перехопила чергову телефонну розмову російських загарбників, в яких вони скаржаться, що ЗСУ оточили їх з усіх боків.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки.

«Двоє рашистів у перехопленій розмові обговорюють поточне становище на лінії фронту. Один зі співбесідників намагається з’ясувати, чи збираються їх міняти на передовій, і розповідає, що боїться оточення з боку ЗСУ: «За відчуттями, скоро в кільце нас візьмуть. З усіх фронтів обходять. Ми рухаємось уперед, а нас збоку обходять. І схід, і захід. Всі в одному місці зібралися»», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Лише один із 10 загарбників готовий іти у прямий бій з українськими військовими – СБУ

Крім того, загарбники скаржаться на якість своїх тилових підрозділів. На питання, хто ззаду залишився, відповідає: «Силовики, алкаші. Хорошого нічого немає».

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники проводять кадрові ротації в росгвардії на тлі значних втрат у війні проти України. Генерал-лейтенанта Сергія Власенка усунуто з посади начальника штабу - першого заступника командуючого північнокавказького округу військ росгвардії. Генерал-лейтенанта Анатолія Малікова призначено на керівну посаду в північнокавказькому окрузі військ росгвардії. Досі Маліков займав посаду начальника головного управління державного контролю та ліцензійно-дозвільних робіт федеральної служби військ росгвардії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-