Лише один із 10 загарбників готовий іти у прямий бій з українськими військовими – СБУ

Лише один із 10 загарбників готовий іти у прямий бій з українськими військовими – СБУ

Аудіо
Укрінформ
російські загарбники настільки бояться ЗСУ, що лише 1 із 10 готовий до прямого зіткнення з українськими бійцями.

Про це свідчить чергова перехоплена телефонна розмова ворогів, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу СБУ в Телеграмі.

Зокрема, росіянин розповідає своїй дружині, що з його батальйону дуже багато таких, хто відмовився йти у бій. «У бій пішли з усього батальйону тридцять чоловік … Кого поранило, хто 200-й, хто 300-й, хто відмовився… Всього тридцять з усього батальйону. Тридцять! Уявляєш?» – говорить він.

Як зазначається, зазвичай батальйон налічує від 300 до 900 військовослужбовців у залежності від типу військ. Тому така тенденція у лавах ворога не може не тішити, підкреслили в СБУ, також додавши, що це пояснює, чому російські загарбники все менше ідуть в пряму атаку, а просто здалеку зачищають українські населені пункти артилерією, вбиваючи цивільних.

В СБУ нагадали росіянам, які хочуть зберегти життя на війні, про «гарячу» телефонну лінію 2402, подзвонивши на яку, можна здатися в полон. Працює цілодобово для українських і російських номерів.

Читайте також: СБУ заблокувала шахрайську схему «Ваш родич у полоні»

Як повідомляв Укрінформ, станом на 14 червня українські захисники від початку повномасштабного російського вторгнення знищили близько 32 500 загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-