З війни в Україні тікають російські солдати й офіцери – СБУ

З війни в Україні тікають російські солдати й офіцери – СБУ

Аудіо
Укрінформ
З війни в Україні тікають не тільки російські солдати, а й командири-офіцери.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Вони просто складають зброю та залишають свій особовий склад напризволяще. Про це йдеться у телефонній розмові загарбника, яку перехопила СБУ.

«Наше командование уехало. Ну, не уехали, а побросали оружие. Говорят: «Мы воевать не пойдём». Их будут менять, если не поменяют, то нас отвезут домой…», – заявив загарбник дружині, додавши, що один із начальників взагалі втік у росію.

Жінка просить чоловіка не тікати, адже це буде вважатися дезертирством. Але той, будучи мобілізованим в «лнр», усвідомлює, що офіційно його взагалі немає на цій війні.

«Мы нигде не числимся, нигде. Поверь мне... Как сказал командир Ушаков, мы здесь - «мясо», отвлекающий манёвр. Нигде, даже в россии не фиксируется, что мы здесь находимся», - заявив загарбник.

Читайте також: російські військові зникають на полі бою в Україні – перехоплення розвідки

«Зате тепер він на прикладі своїх командирів знає ціну міфу, за яким «росіяни своїх не кидають». Навпаки – вони залишають навіть тіла своїх загиблих на війні, а це вже понад 33 тис. загарбників», - зазначили у СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники на Херсонщині потерпають від ЗСУ: не вилазять із окопів, сивіють від страху і в кожній бабусі бачать коригувальника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-