російські військові зникають на полі бою в Україні – перехоплення розвідки

російські військові зникають на полі бою в Україні – перехоплення розвідки

Аудіо
Укрінформ
російські військові гублять своїх товаришів на полі бою, а новобранці масово відмовляються лишатися на війні

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє в Телеграмі.

Так, у новому перехопленні двоє російських військових обговорюють зникнення товариша і роблять висновок, що він, імовірно, мертвий.

"200 імовірно. Сьогодні шукали цілий день, знайти не могли. Завтра знову підемо шукати. Їх троє втекли трохи не до того лісу. Ми зараз ходили туди. Нема. Ми їх відвели 10 людей. І вони мали заходити за танками. А Кирилов трохи не в той ліс побіг. І ще двоє", – нарікає загарбник.

За словами росіянина, до його підрозділу приєдналися 90 "курильських" людей. Усі вони були шоковані, половина з них відмовилися залишатися.

Інший співрозмовник додає, що "зараз так буде всюди". Військовий скаржиться, що після поранення постійно переміщується з одного госпіталя в інший.

"То під Бєлгородом, то в Пітері. Зараз в Муліно знаходжусь, під Нижнім Новгородом. Контузія. Вуха дзвенять, тиск. На два вуха оглух. Лежимо в госпіталі, не лікують", - говорить він.

росіянин нарікає, що лікарям на все байдуже. Так, два дні він пробув у військово-медичній академії Санкт-Петербурга, однак лікування йому там так і не призначили. "Тільки кров там взяли, антибіотики поставили, КТ зробили і все", – ділиться він.

Як повідомляв Укрінформ, у перехоплених розмовах російські загарбники скаржаться родичам, що на війні в Україні в них не витримує психіка.

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-