«Навіть з обмеженими ресурсами відтискаємо ворога» – Подоляк показав ролик з Херсонщини

«Навіть з обмеженими ресурсами відтискаємо ворога» – Подоляк показав ролик з Херсонщини

Відео
Укрінформ
Українські військові готові звільняти тимчасово захоплені росіянами території, тільки для цього потрібна далекобійна зброя.

Про це радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк сказав у відео, знятому в одному з сіл Херсонщини, передає Укрінформ. 

"Херсонщина. Лічені км від російських позицій. Десятки зруйнованих сіл-привидів, які тимчасово покинуло життя… Наші хлопці на місцях, настрій бойовий. Навіть з обмеженими ресурсами відтискаємо ворога. Не вистачає одного – далекобійної зброї. У будь-якому разі ми викинемо росію з півдня України", - заявив Подоляк.

За його словами, з росією не можна буде домовитись: "Вона зайшла сюди не воювати за щось, вона зайшла знищити все, це і є сутність "руського мира", це і є сутність того, що вони будуть робити в Україні. Вони не дадуть нам можливості жити спокійно, вони раз за разом, якщо ми неправильно закінчимо цю війну, а правильно закінчити - означає вигнати росіян з території України в повному обсязі. Якщо ми закінчимо війну неправильно, вони будуть постійно це з нами робити", - сказав Подоляк.

Читайте також: 1000 гаубиць, 500 танків і не тільки: в ОП назвали, скільки важкої зброї треба для перемоги над рф

За його словами, Херсонську, Запорізьку, Луганську, Донецьку області обов'язково будуть звільняти, і це навіть не обговорюється. 

Як повідомлялося, раніше Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові продовжують тиснути на російських загарбників на півдні країни, а ключова мета – визволення Херсона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-