Військові зі «Стугни» знищили ворожий бронетранспортер разом з «підсиленим» екіпажем

Військові зі «Стугни» знищили ворожий бронетранспортер разом з «підсиленим» екіпажем

Відео
Укрінформ
У Луганській області 24 ОМБр імені короля Данила зі «Стугна-П» знищила російський МТЛБ разом із «підсиленим» екіпажем окупантів.

Про це пресслужба бригади повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«В окупантів є такий цікавий квест - взяти якусь бойову машину, загрузити її орками всередині і ще з 5-8 зверху, для переконливості, та прямувати на зустріч нашим протитанкістам. Ми народ гостинний і оператори ПТРК "Стугна-П" із великим задоволенням привітаються з непроханими гостями. Ось тут вони радісно зустрічають МТЛБ з окупантами, більшість із яких уже повернулися додому в правильних упаковках (якщо повезло)», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 10 червня, українські військові зі складу Об'єднаних сил відбили 14 атак ворога, знищили чотири танки, дві артилерійські системи, 11 бойових броньованих машин, три одиниці автомобільної техніки, а також склад з боєприпасами.

Читайте також: ЗСУ знищили вже понад 32 тисячі російських військових

24 окрема механізована бригада імені короля Данила базується в місті Яворів на Львівщині. У 2004 та у 2017 роках 24 ОМБР визнана найкращою бригадою в Західному оперативному командуванні, а 2005 року — найкращим підрозділом Сухопутних військ ЗСУ. Свого часу в лавах 24 омбр проходили службу: генерал-лейтенант Олександр Павлюк, генерал-майор Валерій Залужний, генерал-лейтенант Сергій Наєв, генерал-полковник Геннадій Воробйов, а також НГШ генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

З початком збройного конфлікту на сході України 24 бригада — один з найбільш боєздатних підрозділів ЗСУ, а на її базі утворені декілька «важких» батальйонних тактичних груп. Зараз «королевичі» на Луганщині продовжують примножувати втрати ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-