За 107 днів росія показала найшвидший приклад повної деградації держави - Зеленський

За 107 днів росія показала найшвидший приклад повної деградації держави - Зеленський

Укрінформ
Шлях, який пройшла рф за 107 днів повномасштабної війни є найшвидшим прикладом повної деградації держави.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Продовжуються дуже жорстокі бої на Донбасі, щодня повторюю ці назви - Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Бахмут, Слов'янськ багато, багато, багато інших. Повторюю на нарадах з військовими, дипломатами, у розмовах з представниками держав-партнерами. росія хоче розбити кожне місто Донбасу, кожне – це не перебільшення. Як Волноваху, як Маріуполь. Усі ці руїни у колись щасливих містах, чорні сліди від пожеж, воронки від вибухів – це і є все, що може дати росія сусідам, Європі, світу. Мабуть, це найшвидший приклад повної деградації будь-якої держави – той шлях, який пройшла російська держава за 107 днів", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що українські військові роблять усе, щоб зупинити наступальні дії загарбників. "Наскільки вистачає важкої зброї, сучасної артилерії – усього того, що ми запитували і продовжуємо запитувати в наших партнерів", - додав Президент.

Читайте також: росія прагне стерти всі асоціації про Україну, бо боїться свободи - Зеленський

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-