У зоні ООС українські захисники відбили 11 атак ворога, знищені три танки та інша техніка

У зоні ООС українські захисники відбили 11 атак ворога, знищені три танки та інша техніка

Укрінформ
Українські воїни зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили у вівторок 11 атак ворога, на двох локаціях ще тривають бої.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба угруповання Об’єднаних сил у Фейсбуці.

“Українські захисники та захисниці зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили сьогодні 11 атак ворога. На двох локаціях ще тривають бої. Наші відважні воїни завдають російським загарбникам втрат у живій силі й техніці”, - йдеться у повідомленні.

За даними пресслужби, за добу військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил знищили три танки, п’ять артилерійських систем, дві бойові броньовані машини, 13 одиниць автомобільної техніки та три склади з боєприпасами.

Читайте також: Гайдай: ЗСУ на Луганщині потрібна далекобійна артилерія, а в прямому зіткненні росія програє

Підрозділи протиповітряної оборони збили два безпілотні літальні апарати типу “Орлан-10”.

Зазначається, що вздовж усієї смуги оборони ворог застосовує бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем, завдає ракетно-бомбових ударів по цивільних об’єктах інфраструктури, мирних житлових кварталах.

Загарбники обстріляли понад 16 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях, зруйнували й пошкодили 39 цивільних об’єктів, з них: 36 житлових будинків, школу, дитячий садок, лінію електропередач. У результаті цих обстрілів загинула одна цивільна особа, шість отримали поранення.

Читайте також: Єрмак закликав послів G7 сприяти пришвидшенню поставок озброєння для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 7 червня ліквідували близько 31 360 російських військових, що на 110 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-