Зеленський відзначив нагородами ще 121 українського військового

Зеленський відзначив нагородами ще 121 українського військового

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами ще 121 українського військового.

Про це Глава держави повідомив у відеозверненні до громадян, передає Укрінформ. 

«17 864 учасники бойових дій відзначені державними нагородами України за час з 24 лютого. Це число на 100% демонструє, який масштаб героїзму нашого народу став відповіддю на повномасштабне вторгнення росії. Підписав сьогодні новий указ про нагородження наших військових. 121 воїн відзначені нагородами, 32 із них посмертно», - сказав Зеленський.

За його словами, нині наші герої не здають позицій в Сєвєродонецьку. У місті продовжуються запеклі вуличні бої. Лисичанськ, Словʼянськ, Бахмут, Святогірʼя, Авдіївка, Курахове та інші напрямки російських ударів – це сьогодні найгарячіші точки протистояння.

«російська армія намагається залучити на Донбаському напрямку ще додаткові сили, але 103-й день – і український Донбас стоїть міцно. Робимо все для оборони й на Запорізькому напрямку, на Миколаївському також», - додав Президент.

Читайте також: Президент у Києві вручив ордени «За заслуги» двом кореспондентам Укрінформу

Він наголосив на тому, що вдячний кожному, хто витримує потужний тиск окупантів і захищає нашу державу.

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-