Кожен пакет військової допомоги Україні відповідатиме ситуації на полі бою - Брінк

Кожен пакет військової допомоги Україні відповідатиме ситуації на полі бою - Брінк

Укрінформ
США будуть формувати кожний пакет військової допомоги Україні з урахуванням ситуації на полі бою.

Про це посол США Бріджит Брінк заявила журналістам після вручення вірчих грамот Президентові України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Кожен пакет військової допомоги, як учорашній на 700 млн доларів, із загального ухваленого Конгресом на суму 40 млрд доларів буде весь час переглядатися з урахуванням ситуації на полі бою, і з огляду на це вона (допомога - ред.) буде змінюватися", - сказала американська дипломатка.

Читайте також: Посол США в Україні вручила вірчі грамоти Президенту

Вона зазначила, що США активно координують міжнародну військову допомогу Україні і дуже тісно співпрацюють у цьому сенсі з українськими партнерами.

"Ця координація дуже позитивна. Звісно, всі зацікавлені у тому, щоб ця допомога надходила якомога швидше. Якщо попервах були якісь проблеми, то зараз процес налагодився й інколи від ухвалення рішення до надходження зброї минає день чи навіть менше", - зауважила посол.

Читайте також: Єрмак і Залужний поговорили зі США про «сюрпризи» для росіян

Як повідомлялося, Сполучені Штати 1 червня оголосили про новий пакет військової допомоги Україні, який передбачатиме надання додаткових сучасних озброєнь, зокрема більш досконалих ракетних систем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-