Єрмак і Залужний поговорили зі США про «сюрпризи» для росіян

Єрмак і Залужний поговорили зі США про «сюрпризи» для росіян

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний і керівник Офісу Президента Андрій Єрмак обговорили з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном та головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі подальшу оборонну підтримку України.

Про це повідомив Єрмак у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Гарні новини. Сьогодні разом з Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним провели телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном та головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі», - зазначив очільник ОП.

За його словами, під час розмови йшлося про новий пакет військової допомоги США для України, який включає РСЗВ HIMARS та боєприпаси, гелікоптери Мі-17, ракети Javelin, тактичні машини, РЛС та інші боєприпаси.

Водночас Єрмак запевнив, що це не остання допомога США.

Читайте також: Пентагон уточнив, що увійде до нового пакету оборонної допомоги Україні

«Ми озвучили потреби нашої армії для перемоги над росією. Можу сказати, що ми обговорили і майбутні сюрпризи, які точно не сподобаються ворогу», - додав керівник Офісу глави держави.

Як повідомляв Укрінформ, Сполучені Штати 1 червня оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на суму 700 млн доларів, який передбачатиме надання додаткових сучасних озброєнь, зокрема більш досконалих ракетних систем.

Фото: Андрій Єрмак, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-