рф переходить на посилений режим виробництва стрілецького озброєння та ракет - Маляр

рф переходить на посилений режим виробництва стрілецького озброєння та ракет - Маляр

Укрінформ
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголосила, що росія готується вести довготривалу війну і намагається діяти в Україні за сирійським сценарієм.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

«Ключова мета росії – знищення української державності. російська федерація не готова поступатися жодною своєю ціллю та здійснює підготовку до ведення довготривалої війни... Ми спостерігаємо, що вони переходять на посилений режим виробництва стрілецького озброєння та ракет. За останні тижні ми спостерігаємо більшу концентрацію ракетних ударів по сходу та півдню України, але водночас російські ракети досягають усіх куточків країни... На тлі відсутності вагомих результатів війни росія йде за сирійським сценарієм,.. фактично стираючи наші населені пункти з лиця землі», - сказала Маляр.

Читайте також: Київ є пріоритетом для російських загарбників - військова адміністрація

Вона також наголосила, що навчання в білорусі, обстріли Сумської та Чернігівської областей з території росії та ситуація у Придністров'ї, найімовірніше, є частиною задуму росії, спрямованого на те, щоб не дати українським військам перегрупуватися для ефективної оборони.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Читайте також: У підрозділах «л/днр» проблеми з мотивацією більші, ніж у російській армії - Маляр

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-