Київ є пріоритетом для російських загарбників - військова адміністрація

Київ є пріоритетом для російських загарбників - військова адміністрація

Укрінформ
У Київській міській військовій адміністрації стежать за діями ворога, тому що столиця є пріоритетною ціллю для захоплення російськими військами.

Як передає Укрінформ, про це заявив начальник штабу КМВА Сергій Корнійчук, передає Київська міська військова адміністрація у Телеграмі.

Корнійчук зазначив: "Думаю, що кожен українець сьогодні знає, що на сході нашої країни точаться кровопролитні бої".

На його переконання, кияни мусять розуміти, що намагання російських військ вийти на адміністративний рубіж Луганської та Донецької областей не спинить їх загарбницьких планів по захопленню України, у тому числі столиці. "Київ як столиця є пріоритетною ціллю для захоплення російськими військами", - заявив начальник штабу КМВА.

Читайте також: Загроза для Києва відтепер буде завжди - Маляр

Як сказав Корнійчук, "війна сьогодні стосується кожного, робити вигляд, що її немає і вона десь там далеко – неправильно. Тим паче, боротьба з противником ще декілька місяців тому була зовсім поруч. Як наслідок, ми маємо Ірпінь, Бучу, Гостомель, Макарів, Бородянку. Ці міста ще й досі оговтуються від варварства, заподіяного російськими військами".

"Тому ми стежимо за діями противника і повинні зробити все, щоб цього не повторити та підготувати місто до можливої оборони, за необхідності дати гідну відсіч противнику", - заявив начальник штабу КМВА.

Як повідомляв Укрінформ, заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Міноборони немає інформації ні від Генштабу ЗСУ, ні від розвідки про можливий наступ на Київ, водночас нагнітання може бути вигідне ворогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-