ЦПД пояснив, хто насправді відключає зв'язок та інтернет на захоплених територіях

ЦПД пояснив, хто насправді відключає зв'язок та інтернет на захоплених територіях

Укрінформ
російська пропаганда поширює фейкову інформацію про рішення України відключити захоплені Запорізьку та Херсонську області від українських мобільних операторів та провайдерів Інтернету.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при РНБО повідомив у Телеграмі.

Пропагандисти наголошують, що це інформація від «достовірного джерела з Банкової». Причиною, за словами росіян, слугує «правда», яку люди в окупації почали розповідати своїм родичам та близьким про «хороших російських солдатів», які не вбивають і грабують, а допомагають людям. У ЦПД застерігають, що це дезінформація.

У ЦПД заявляють, що відключення українців від мобільних операторів та провайдерів Інтернету - це частина окупаційних дій для проникнення роспропаганди в український медіапростір. Відключення здійснюють лише російські загарбники.

«Україна спрямовує всі зусилля на те, щоб у кожному місті, навіть окупованому, працювало українське радіо- та телемовлення», - заявили у ЦПД.

Читайте також: ЦПД викрив маніпуляції путіна у розмові з Макроном і Шольцом

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі загарбники анонсували запуск нового місцевого телеканалу, попри те що у місті немає нормального енергопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-