Обстріл Миколаєва: кількість поранених зросла до семи, двоє - у важкому стані

Обстріл Миколаєва: кількість поранених зросла до семи, двоє - у важкому стані

Укрінформ
У Миколаєві внаслідок обстрілу військами рф житлових кварталів вранці 28 травня загинула жінка-двірник, семеро людей зазнали поранень, двоє з них перебувають у важкому стані.

Про це повідомив у Телеграмі Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Укрінформ.

"Станом на 18:30 відомо про сімох поранених, з них двоє - у тяжкому стані. Одна жінка загинула - вона була працівницею нашого комунального підприємства, працювала двірником і зранку саме прибирала в одному з дворів", - написав він.

Мер зазначив, що боєприпаси розірвались просто у дворах багатоповерхових будинків. Внаслідок обстрілів пошкоджено 8 багатоповерхівок. В основному це вікна (більше 200) та вхідні двері. Осколками пошкоджене і майно у квартирах, і автомобілі, що стояли у дворах.

Читайте також: Один із переданих Нідерландами мобільних шпиталів працюватиме на Миколаївщині

На місцях обстрілів увесь день працювали співробітники комунальних підприємств «Парки» і «Пілот», районної адміністрації та управляючих компаній, які допомогли жителям будинків ліквідувати наслідки обстрілів. Вони зачистили територію від великогабаритних пошкоджень, вивезли сміття, роздали людям плівку й організували підвезення питної води, поінформував Сєнкевич.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 16.30 було відомо про одну загиблу та шістьох поранених у Миколаєві внаслідок ворожого обстрілу вранці в суботу.

Загалом станом на ранок 28 травня в лікарнях знаходилося 310 громадян, які постраждали від атак загарбників на Миколаївщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-