росіяни кидають гранати у підвали, де люди ховаються від обстрілів - перехоплення СБУ

росіяни кидають гранати у підвали, де люди ховаються від обстрілів - перехоплення СБУ

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України опублікувала аудіоперехоплення, де російський військовий розповідає своїй дружині про “зачистку” підвалів, де мирні українці укриваються від обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє в Телеграмі.

“СБУ отримала чергове підтвердження вбивств російськими окупантами мирних українців. російські окупанти з допомогою гранат “зачищають” підвальні приміщення, де укривається від обстрілів цивільне населення”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: російські командири «злили» інвестиції путіна в армію - Міноборони Британії

Так, у перехопленій СБУ розмові російський військовий розповідає свої дружині про зачистки підвалів, а також про згвалтування українки.

“Мы зачищаем подвалы, знаешь как? Не спрашиваем, кто там, а гранаты кидаем”, – хизується перед дружиною російський загарбник, який перебував на Харківщині.

росіянин додає:“У нас отряд называется отряд самоубийц, отряд головорезов”.

Читайте також: «Тут і «лнр», і «днр» - усі вороги»: росіянин розповідає, як воює в Україні

Чоловік “заспокоює” жінку, що це, мовляв, звичайна практика, і водночас переказує, як російські військові з іншого підрозділу глумилися і зґвалтували жінку.

Також він розповідає про знущання над українцями: “Я могу просто взять нож, уши отрезать”. Військовослужбовець заявляє, що робитиме це і в росії.

Читайте також: росіяни називають війну в Україні пеклом: СБУ оприлюднила найрезонансніші перехоплення

Як повідомляв Укрінформ, 24 травня Служба безпеки України оприлюднила перехоплення, в якому російський військовий розповідає, як він насолоджувався вбивством мирного українця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-