Глава держави нагородив 215 українських захисників, 30 - посмертно

Глава держави нагородив 215 українських захисників, 30 - посмертно

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підписав указ про нагородження 215 військовослужбовців Збройних сил України, з них 30 - посмертно.

Про це Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Підписав сьогодні указ про нагородження наших героїв. 215 військовослужбовців Збройних сил України відзначені державними нагородами. З них 30 - посмертно. Майже щодня в мене на столі такий чи інші подібні укази. Про відзначення наших захисників і захисниць. Про присвоєння звання Герой України. І це відображає тяжкість воєнної ситуації. Війна, на жаль, продовжується. Війна не закінчилась. Нам ще потрібно битись і йти вперед до перемоги», - сказав Зеленський.

Читайте також: ЗСУ стримують наступ загарбників на Словʼянськ і Сєвєродонецьк - Зеленський

Можливо, додав він, комусь у деяких містах в тилу здається, що про війну можна забути і стати безтурботним чи навіть недбалим. «Але ні, це не так. Щодня гинуть українці за нашу незалежність. Щодня! І кожен і кожна з нас мають щоденно дбати про те, щоб допомогти обороні. Допомогти армії. Тим, чим можуть. Так, як можуть», - підкреслив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, українські військові з 24 лютого до 21 травня ліквідували близько 28 850 російських загарбників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-