Окупаційні війська зазнали таких втрат, яких рф не бачила десятки років у різних війнах - Зеленський

Окупаційні війська зазнали таких втрат, яких рф не бачила десятки років у різних війнах - Зеленський

Укрінформ
Війська рф зазнали в Україні поразок, яких росія не бачила десятки років, а багато росіян під впливом пропаганди ще не усвідомлюють, наскільки великими є їхні втрати.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні з нагоди Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу, передає Укрінформ.

“Окупаційні війська вже зазнали в Україні таких поразок, яких росія не бачила десятки років у різних війнах. Отруєні державною пропагандою, багато росіян ще просто не усвідомлюють цього. Не хочуть бачити, наскільки великі їхні втрати у різних сенсах цього слова. Люди, економіка, культура, майбутнє. Але життя змусить їх відчути ці втрати”, - зауважив Зеленський.

Він додав, що 1944-го року, виселяючи кримських татар з їхньої землі, тодішні кати народу були впевнені, що ніхто із переселених не повернеться додому, в Крим.

Читайте також: Зеленський: Депортація кримськотатарського народу - свідомий злочин тиранії проти людства

“Зараз, намагаючись окупувати Україну і зруйнувати наше життя, теперішні кати народу також були впевнені, що у них все вийде і що ми нібито не витримаємо. А ми витримали і боремось, щоб повернутись в кожний куточок нашого дому. І повертаємось”, - наголосив глава держави.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-