Після активізації розвідки ворога можливі ракетні удари у районі Одеси

Після активізації розвідки ворога можливі ракетні удари у районі Одеси

Укрінформ
Російські війська намагалися в ніч на 18 травня проводити повітряну розвідку в районі Одеси: лунали сигнали повітряної тривоги, ворогу протидіяли сили ППО. Після активізації розвідки можливі ракетні удари.

Про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Ніч в Одесі та області пройшла під сигнали повітряної тривоги, обстрілів не було. Оскільки рашисти не можуть продемонструвати успіхи на фронті, намагаються завдавати ракетних ударів по наших об'єктах інфраструктури – як з акваторії Чорного моря, так і з території тимчасово окупованого Криму», - зазначив Братчук.

Читайте також: Українська ППО знищила на підльоті до Одеси ворожу крилату ракету

Оскільки підрозділи ворога активізували повітряну розвідку, - зауважив речник ОВА, - ймовірність нанесення ракетних ударів залишається високою.

Зі свого боку, речник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров констатував у Фейсбуці, що корабельне угруповання ворога в Чорному морі перебуває «в готовності до нанесення ракетних ударів щонайменше тридцятьма крилатими ракетами». Втім, йому будуть протидіяти підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ.

Сили оборони також вжили заходів для надійної охорони держкордону на ділянці з невизнаним Придністров’ям. «Провокації у вигляді інформаційних вкидів та імітацій терактів по той бік кордону не переконливі і успіхів не мають», - додав полковник Назаров.

Читайте також: В Одесі внаслідок ракетного обстрілу рф пошкоджений Воронцовський палац

Як повідомлялося, 17 травня російські війська уп’яте обстріляли ракетами міст через Дністровський лиман поблизу курортної Затоки. За словами речника ОК «Південь», міст пошкоджений настільки, що «ремонтні роботи потребуватимуть тривалого часу і витрат. Але наразі їх проведення неможливе, як і експлуатація мосту».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-