Штурм «Азовсталі»: ворог скидає авіабомби, залучає важку артилерію, танки і піхоту

Штурм «Азовсталі»: ворог скидає авіабомби, залучає важку артилерію, танки і піхоту

Укрінформ
У Маріуполі російські війська продовжують штурмувати металургійний комбінат "Азовсталь", бомбардуючи та обстрілюючи українських захисників із танків і важкої артилерії.

Як передає Укрінформ, про це полк "Азов" повідомляє в Телеграмі.

"Ворог продовжує штурм території заводу "Азовсталь". Протягом всього 80-го дня повномасштабного вторгнення країни-агресора окупант скидає на захисників Маріуполя авіабомби, задіює важку артилерію і танки", - ідеться в повідомленні.

Для спроб штурму українських позицій ворог також застосовує велику кількість піхоти.

У полку "Азов" наголосили, що, "незважаючи на вкрай критичну ситуацію, оборонці, докладаючи надлюдські зусилля, відбивають намагання прорвати позиції захисників та стримують війська противника".

Читайте також: Родичі захисників Маріуполя просять лідера Китаю допомогти у порятунку бійців із «Азовсталі»

Як повідомлялося, російські загарбники постійно обстрілюють територію заводу "Азовсталь" з усіх видів озброєння, намагаються штурмувати.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку "Азов", морська піхота та мотострілки. Серед військових 600 поранених. Медикаментів гостро бракує, унаслідок чого люди помирають у муках.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що влада працює над дипломатичними варіантами для порятунку людей з "Азовсталі". За його інформацією, до процесу переговорів з росією щодо звільнення бійців залучені, зокрема Ізраїль, Швейцарія, Туреччина, Фінляндія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-