Сирський перевірив, як підрозділи Сухопутних військ тренуються на американських БТРах

Сирський перевірив, як підрозділи Сухопутних військ тренуються на американських БТРах

Фото
Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський перевірив, як підрозділи СВ проходять тренування на американських бронетранспортерах М113.

Як передає Укрінформ, про це Сухопутні війська ЗСУ повідомляють у Фейсбуці.

Підрозділи продовжують відпрацьовувати навички наступальних дій.

Військовослужбовці ЗСУ вже активно використовують техніку та озброєння ,надані Україні партнерами. Тренування проходять на БТРах М113, що вже стоять на озброєнні українських піхотинців.

Читайте також: Командувач Сухопутних військ ЗСУ вручив нагороди пораненим воїнам у госпіталі в Одесі

За словами Сирського, “усі підрозділи зараз вдосконалюють свої вміння у наступі. Тільки здійснюючи професійний та підготовлений наступ на російсько-окупаційні війська, ми зможемо звільнити нашу землю від ворога”.

“Для цього потрібно багато та безперервно тренуватись. Тільки так ми зможемо зберегти життя українського воїна та знищити російського окупанта”, – заявив командувач.

Сирський перевірив, як підрозділи Сухопутних військ тренуються на американських БТРах / Фото: Сухопутні війська ЗС України

Тактика ведення бою в містах та селах, зачистка житлових приміщень, наступ піхоти під прикриттям бронетехніки – це те, що зараз потребує максимального вдосконалення для беззаперечної перемоги України, ідеться в повідомленні.

Читайте також: Міністр оборони назвав кількох особливих українців - командування армії

Як повідомляв Укрінформ, у квітні президент США Джо Байден підписав закон про надання чергового пакету збройної допомоги для України, що сукупно оцінюється у 800 мільйонів доларів. Згодом на сайті Пентагону опублікували список озброєння, йшлося зокрема про 11 гелікоптерів Мі-8/Мі-17 радянського виробництва,18 гаубиць калібру 155 мм і 40 тисяч боєприпасів до них, 200 американських бронетранспортерів М113 тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-