На кордоні з Польщею показали справжнє обличчя російської війни в Україні

На кордоні з Польщею показали справжнє обличчя російської війни в Україні

Фото
Укрінформ
Волонтери гуманітарного штабу при Львівській митниці відкрили у пункті пропуску «Краковець- Корчова» фотовиставку, на якій експонуються світлини зі зруйнованих міст України.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Львівської митниці, передає Укрінформ.

"Волонтери створили цю фотовиставку задля двох цілей. У першу чергу, щоб підтримати ідею інформувати світ про справжню хоробрість українців, якій присвячений проєкт «Сміливість». А також щоб нагадати світу про справжнє обличчя російської агресії в Україні. Перш за все дипломатам, які є частими гостями на Львівській митниці та від яких сьогодні багато в чому залежить підтримка України у світі", - зазначив в.о. начальника Львівської митниці Данііл Меньшиков.

На кордоні з Польщею показали справжнє обличчя російської війни в Україні / Фото: Львівська митниця

Читайте також: Вільнюс зустрічає потяги з Москви до Калініграду фото та словами про звірства путіна в Україні

Фотовиставку встановили в пункті пропуску "Краковець - Корчова" поблизу смуги руху для офіційних делегацій та дипломатів.

Виставка складається з постерів урядової кампанії «Сміливість бути Україною» та серії фото зі зруйнованих міст України. На стендах також розміщено QR-код для збору коштів на підтримку Збройних сил України через спецрахунок Нацбанку.

Читайте також: Через агресію рф змінив назву музей у будинку, де підписали акт про капітуляцію Німеччини

Ініціатори проєкту - волонтери гуманітарного штабу «ДопомогтиUALviv», партнерами стали МВС, ДСНС, Маріупольська міськрада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-