Залужний презентував колоди карт з російськими військовими злочинцями

Залужний презентував колоди карт з російськими військовими злочинцями

Фото
Укрінформ
Волонтери міжнародної розвідспільноти InformNapalm випустили дві колоди гральних карт, на яких зображені військові злочинці РФ, російські політики та пропагандисти.

Про це у п'ятницю, 13 травня, повідомив у Facebook головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, передає Укрінформ.

Як він розповів, рівно 20 років тому, 2002 року, подібні карти випустило Центральне командування армії США. Тоді вони на них розмістили військових злочинців. Граючи в такі карти, військові США запам'ятовували свої цілі. У 2022 році волонтери InformNapalm продовжили цю традицію, випустивши карти з військовими, політичними та пропагандистськими представниками Кремля.

Читайте також: Залужний від імені артилеристів подякував США за гаубиці М777

Наприклад, червоним королем там значиться командувач вторгнення РФ в Україну Олександр Дворніков, який з 8 квітня 2022 року призначений командувачем вторгнення в Україну. До цього командував угрупуванням військ "Південь".

"Спільними зусиллями військових та волонтерів, зусиллями всіх людей доброї волі світу, карта рашизму буде неодмінно бита як на полі бою, так і в інформаційній площині", - написав Залужний.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-