Залужний від імені артилеристів подякував США за гаубиці М777

Залужний від імені артилеристів подякував США за гаубиці М777

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний від імені українських артилеристів подякував народу Сполучених Штатів Америки за поставку гаубиць М777.

Як передає Укрінформ, про це Залужний написав у Фейсбуці.

"Окремі вітання і подяка від наших артилеристів американському народу за гаубиці М777. Мої хлопці знають ціну артилерії. Передусім вони хотіли передати, що це високоточна і дуже ефективна зброя. Разом до Перемоги!", - заявив Залужний.

Залужний від імені артилеристів подякував США за гаубиці М777 / Фото: Головнокомандувач ЗС України

Читайте також: Зброя Перемоги: німецькі Panzerhaubitze 2000

Зазначимо, Сполучені Штати продовжують поставки в Україну гаубиць М777 калібру 155 мм, наразі вже доставлено понад 90% від запланованої кількості.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці квітня міністр оборони США Ллойд Остін заявив про створення міжнародної Контактної групи з питань оборони України за участі понад 40 держав. Остін закликав союзників і партнерів прискорити надання оборонної допомоги Україні, заявивши, що час в нинішній ситуації відіграє велике значення.

Міністерство оборони США створило Центр контролю військової допомоги Україні (ECCU), який займатиметься координацією та оптимізацією постачання озброєнь нашій країні з боку Сполучених Штатів та їхніх союзників.

Читайте також: Україна входить у довготривалу фазу війни - Резніков

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-