Так звучить пекло: опублікували нові кадри бомбардувань Азовсталі

Так звучить пекло: опублікували нові кадри бомбардувань Азовсталі

Відео
Укрінформ
Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко оприлюднив нове відео, на якому видно густий дим над металургійним комбінатом «Азовсталь» та чути вибухи.

Кількасекундний ролик він виклав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Азовсталь. Так звучить пекло. Так виглядає Незламність. Бомба за бомбою. Снаряд за снарядом. Ми всі у невідплатному боргу перед захисниками Маріуполя», - написав Андрющенко.

Читайте також: Родичі бійців з «Азовсталі» просять президента Туреччини допомогти з екстракцією

Раніше він повідомляв, що загарбники блокують підземні виходи з металургійного комбінату «Азовсталь», а українські військові вдаються до контратак.

Як повідомлялося, полк "Азов" заявляв, що за добу 10 травня добу російські загарбники здійснили 38 авіанальотів на «Азовсталь», в тому числі 4 вильоти стратегічних бомбардувальників.

Читайте також: Заблоковані на «Азовсталі» бійці звернулися по допомогу до Ілона Маска

Територію меткомбінату загарбники постійно обстрілюють з усіх видів озброєння, намагаються штурмувати. Тримають оборону українські військові, серед яких кілька сотень поранених. Медикаментів гостро бракує і люди помирають у муках.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що українська влада працює над дипломатичними варіантами для порятунку українських військових, які перебувають на території металургійного комбінату «Азовсталь».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-