Заблоковані на «Азовсталі» бійці звернулися по допомогу до Ілона Маска

Заблоковані на «Азовсталі» бійці звернулися по допомогу до Ілона Маска

Укрінформ
Українські захисники, заблоковані російськими агресорами на «Азовсталі», звернулися по допомогу до засновника компанії SpaceX Ілона Маска.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав Сергій Волина, командир підрозділу 36-ї бригади морської піхоти України.

Він наголосив, що створив аккаунт у Твіттері, лише для того, щоб звернутися до Ілона Маска.

«Кажуть, ти був телепортований з іншої планети, щоб навчити людей вірити у неможливе. Наші планети знаходяться поряд, тому що я живий там, де практично неможливо вижити. Допоможи нам вийти з «Азовсталі» до третьої країни. Якщо не ти – то хто? Підкажи», - зазначив Волина.

Він також просить усіх допомогти зробити так, щоб Маск побачив це звернення: «Говорять, що його завданням було надихнути людство, змусити повірити у неможливе. Він довів, що для нього не існує не вирішуваних завдань, що можливо все! Він ніколи не здається, як і ми! Нам потрібна підтримка надлюдини!».

Читайте також: Рідні і близькі захисників «Азовсталі» закликають світ врятувати військових

Як повідомлялося, російські загарбники атакують захисників Маріуполя на «Азовсталі» авіацією та артилерією. 10 травня російські загарбники здійснили 38 авіанальотів на «Азовсталь», в тому числі 4 вильоти стратегічних бомбардувальників.

Ірина Верещук 7 травня заявила, що всіх жінок, дітей та людей похилого віку з меткомбінату евакуйовано, і цю частину маріупольської гуманітарної операції завершено.

Читайте також: Україна запропонувала росії обміняти важкопоранених бійців із «Азовсталі»

Українські військові, серед яких кілька сотень поранених, продовжують тримати оборону. Медикаментів гостро бракує, і люди помирають у муках.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що українська влада працює над дипломатичними варіантами для порятунку українських військових, які перебувають на «Азовсталі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-