Україна вже отримала частину важкого озброєння від партнерів, дещо ще в дорозі – ОП

Україна вже отримала частину важкого озброєння від партнерів, дещо ще в дорозі – ОП

Укрінформ
Візити міжнародних партнерів до України істотно впливають на постачання озброєння. Частина важкої новітньої зброї вже прибула до країни, а дещо ще в дорозі.

Про це заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга розповів в ефірі телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Усі міжнародні візити надзвичайно важливі з точки зору оборонної підтримки. Після них ви бачите публічні сигнали, а це дуже важливо, високопосадовців щодо надання тих чи інших важких, найновітніших озброєнь. Справді, вони вже прийшли. Щось іще в дорозі», - зазначив Сибіга.

Читайте також: Німеччина працює над тим, що Україна отримала найсучасніше озброєння – глава МЗС

Він підкреслив, що озброєння, яке надходить, дуже якісне. На його думку, це свідчить і про довіру, і про те, що світ не боїться російського шантажу та погроз. Окрім цього, заступник керівника ОП наголосив, що це демонстрація міжнародної солідарності з Україною.

Читайте також: Україна почала отримувати зброю від партнерів - на фронті вже застосовують гаубиці 155 калібру

Як повідомлялося, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба 11-18 травня здійснить закордонні візити для участі в заходах “Великої сімки” та Європейського Союзу і проведенні переговорів, щоб скоординувати військову, фінансову та гуманітарну підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-