Над Одещиною збили чотири ворожі ракети

Над Одещиною збили чотири ворожі ракети

Укрінформ
Підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ знищили 8 травня над Одещиною чотири ворожі ракети. Втім, деякі з них вразили житлові об’єкти, зазнала поранення жителька одного з населених пунктів Болградського району.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, передає Укрінформ.

«З початку доби 8 травня противник здійснив низку ракетних ударів по Одещині. Нашим підрозділам ППО вдалося збити чотири ворожі ракети. Але було, на жаль, потрапляння в житловий будинок, внаслідок чого зазнала поранення одна жителька. У Болградському районі зруйнована енергопідстанція, через це у шести населених пунктах припинено електропостачання. Також пошкоджені цивільні об’єкти та об’єкти інфраструктури області», - зазначив Марченко.

Читайте також: Вночі рф намагалася висадити десант в Одесі трьома швидкісними катерами

Ось такий День пам’яті та примирення, зауважив очільник ОВА, ось таке «примирення по-російськи. Саме таким бачить мир російська наволоч».

Як наголосив Марченко, «ворог, який не має можливості підкорити Одещину, намагається знищити її ракетними ударами. Але одесити – незламні люди, ми обов’язково переможемо».

Як повідомлялося, в неділю рашисти вдарили по Одесі з акваторії Чорного моря низкою крилатих ракет. Дві з трьох ракет, випущені з літаків з боку Чорного моря, влучили в житлові об’єкти міста, зруйнували зони відпочинку, а третю збив підрозділ ППО.

Читайте також: Сили ППО знищили над Одещиною ворожі ракету та безпілотник

Наразі ворог продовжує не тільки фізичне руйнування інфраструктури регіону, а й психологічний тиск на цивільне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-