Вночі рф намагалася висадити десант в Одесі трьома швидкісними катерами

Вночі рф намагалася висадити десант в Одесі трьома швидкісними катерами

Укрінформ
У ніч із 7 на 8 травня росіяни випустили по Одещині вісім ракет, дві з яких було збито силами ППО, решта уразила об'єкти інфраструктури і поранила місцевих жителів. На острів із трьох катерів намагався висадитися десант.

Про це із посиланням на ОК "Південь" повідомляє у Телеграмі пресслужба Одеської міської ради, передає Укрінформ.

"Протягом ночі ворог продовжував завдавати ракетних ударів і по Одещині. Дві ракети збито силами протиповітряної оборони. Ще шість ударили по різних об’єктах в області. В тому числі пошкоджено приватні будинки цивільного населення, об’єкти критичної інфраструктури. Є постраждалі серед місцевих мешканців", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Одесі лунають вибухи, видно ракети

За даними Департаменту ЖКГ міськради, 252 квартири постраждали від учорашнього ракетного обстрілу Одеси. Комунальні служби займаються очищенням території від вибитого скла та рам. На затягування віконних прорізів пішло 1800 кв. метрів

Водночас силами та засобами підрозділів українських Повітряних сил, зокрема й із застосуванням БПЛА «Байрактар», успішно виконано 44 бойових завдання.

Читайте також: В Одесі та Миколаєві пролунали вибухи

"Вмілими діями наші підрозділи запобігли висадці й морського десанту на острів. Ворог намагався зробити це трьома швидкісними катерами. Після влучання й пошкодження одного з катерів, два інших, під загрозою кари Байрактарів, вшилися від острова якнайдалі в море", - зазначили в ОК "Південь".

Імовірність ракетних атак та обстрілів півдня України залишається високою, з огляду на символізм значущих дат та лютої помсти ворога за наші перемоги.

Читайте також: Ракети, авіабомби та артилерія: ворог обстрілює заводи, будинки і мирних людей в укриттях

Як повідомляв Укрінформ, напередодні, 7 травня, ворог завдав ракетних ударів по Міжнародному аеропорту "Одеса" та одному з районів області. Було пошкоджено злітно-посадкову смугу аеропорту та об'єкт інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-