Резніков: кремль мститься російськомовним містам за те, що не зустріли загарбників квітами

Резніков: кремль мститься російськомовним містам за те, що не зустріли загарбників квітами

Укрінформ
Знищення російськомовних міст України є помстою Кремля за те, що там не зустрічали російських загарбників квітами.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав міністр оборони України Олексій Резніков.

«Головна помилка кремля, що вони почали знищувати переважно російськомовні міста України. Тобто на кордоні з росією – Волноваха, Харків, Маріуполь та інші. Вони помстилися і мстяться далі російськомовним українцям, які не зустріли їх з квітами, як вони собі мріяли, як це в деяких випадках було у 2014 році, умовно кажучи, Крим там здався без бою. А тут, як каже Славко Вакарчук: «Я не здамся без бою». Україна це озвучила і не здається. І тому - саме помста. Тому стільки бомбових, артилерійських уражень саме в мирні міста, де переважає російськомовне населення. Я переконаний, що сьогодні, якщо провести соціологічні дослідження, карта електоральних якихось симпатій до чогось кремлівського значно змінилася», - наголосив Резніков.

Читайте також: Багато аналітиків недооцінювали, наскільки потужним буде український опір - ексглава ЦРУ

На думку міністра оборони, після перемоги вкрай необхідно провести перевибори місцевих рад та парламенту, аби остаточно позбутись проросійських політичних сил в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни запровадили санкції проти росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-