росія може влаштувати провокації 9 травня - Подоляк каже про загрозу ракетних атак

росія може влаштувати провокації 9 травня - Подоляк каже про загрозу ракетних атак

Укрінформ
росія може зробити певні провокації на 9 травня, щоб створити психологічний тиск на українців.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк сказав в ефірі Радіо НВ, передає Укрінформ.

«Все ж таки треба розуміти, що росія панічно хоче нам якогось зла зробити саме 8 чи 9 травня, і тому якісь провокації, певно, будуть. На жаль, ми повинні розуміти, що рф поводиться сьогодні неадекватно. Тобто вони не з військової точки зору, не з точки зору певної руйнації нашої інфраструктури хочуть зробити, а з суто психологічної точки зору… Якщо для них таке святе 9 травня, то, безумовно, якусь провокацію вони можуть створити», - сказав Подоляк.

Читайте також: Президент закликає громадян не ігнорувати повітряну тривогу, особливо найближчими днями

За його словами, успіхів у війні у росії немає, тому цей комплекс їхньої ненависті до українців потребує компенсації через ракетні удари по мирних містах.

«Я не очікую щось таке нетрадиційне, яке може створити певні панічні настрої. Я очікую від росіян поведінку класичного росіянина. Це вдарити ножем в спину. В даному випадку кинути ще одну зайву ракету на якесь мирне наше місто. Тому в ці дні треба бути обережнішим», - додав Подоляк.

Як повідомлялося, українська розвідка, а також ряд високопоставлених військових у Великій Британії та США заявили, що на 9 травня путін може оголосити загальну мобілізацію у рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-