Президент закликає громадян не ігнорувати повітряну тривогу, особливо найближчими днями

Президент закликає громадян не ігнорувати повітряну тривогу, особливо найближчими днями

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликає громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, особливо найближчими днями. 

Відповідний заклик він висловив під час відеозвернення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Російські війська продовжили обстріли нашої території, зокрема ракетні й авіаційні удари. Прошу всіх наших громадян, особливо цими днями, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Будь ласка, це ваше життя, життя ваших дітей», - наголосив Глава Української держави.

Зеленський також закликає дотримуватись розпоряджень щодо громадського порядку та комендантської години, які встановлені в містах і громадах. Окрім того, він зауважив на необхідності обовʼязково дотримуватися заборони на відвідування лісів у звільнених від окупації місцевостях, адже там зберігається велика загроза мін і розтяжок, що залишились після російських військ.

Читайте також: Спільна перемога буде, коли всі зрозуміють, що це спільна війна - Президент

Як повідомлялося, Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони закликав українців на вихідні 7-9 травня бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги. Оскільки російські війська не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті до Дня перемоги, підвищується ризик масованих обстрілів українських міст у ці дні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-