ЗСУ посилюють позиції на загрозливих напрямках Донеччини та Луганщини - Наєв

ЗСУ посилюють позиції на загрозливих напрямках Донеччини та Луганщини - Наєв

Відео
Укрінформ
Командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв з робочою поїздкою відвідав підрозділи, що боронять позиції на території Луганської та Донецької областей, та наголосив, що посилення угруповання українських військ на загрозливих напрямках триває щодня.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба командування Об’єднаних сил ЗСУ.

«Обстановка на території, де ведуться бойові дії, є складною. Зокрема, на Ізюмському напрямку, в Луганській та Донецькій областях, а також в районі Великої Новосілки противник щодня намагається штурмувати оборонні позиції батальйонними тактичними групами. Свій наступ ворог підтримує авіаційними та ракетними ударами, вогнем РСЗВ, артилерійським вогнем усіх калібрів та мінометами», - розповів Наєв.

Читайте також: Від сили спротиву в усіх його формах прямо залежить майбутнє України - Зеленський

Він також наголосив, що відповідна робота щодо посилення кожного угруповання на загрозливих напрямках триває щодня. Ситуація є складною, але контролюється Збройними силами України. Наєв відзначив героїзм та професіоналізм українських воїнів, нагадавши, що їх служба дуже важка та пов’язана з прямою небезпекою для власного життя і здоров’я.

«Я впевнений у кожному – від солдата до генерала, які на своєму місці виконують завдання щодо стримування ворожої агресії», – наголосив командувач.

Читайте також: путін має намір на 9 травня оголосити загальну мобілізацію – Данілов

Він зазначив, що герої – це ті, хто щодня відбиває та стримує наступ, це наші солдати, сержанти, командири взводів, рот, батальйонів та бригад.

Як повідомив Укрінформ, рф після значних втрат намагається поповнити кількість техніки. У Воронезькій області російської федерації ворог зняв зі зберігання сімнадцять танків та шістдесят БМП-1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-