Ворожі ангари забиті «вантажем 200» - СБУ

Ворожі ангари забиті «вантажем 200» - СБУ

Аудіо
Укрінформ
СБУ перехопила нові телефонні розмови російських загарбників, які не можуть оговтатись від шоку, що трупи їх товаришів звозять в ангари та кидають на загальне звалище.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ.

Російський солдат, який приїхав «асвабаждать», досі не може оговтатись від шоку і ділиться зі своїм товаришем враженнями від війни.

«Честно сказать, россия конкретно стухает. Там дальше стоят ангары, и трупы русских солдат просто привозят и кидают. Не знают, кто есть кто, не разбирают. Там по 5-6 стопок битком! Прикинь! Просто не знают, кто есть кто», – із жахом розповідає загарбник.

Він не бачить високої мети у своїх діях: «Здесь беспредел идёт! Здесь просто непонятно вообще ничего: за что мы воюем, как мы воюем».

Загарбник розповідає про втрати у роті: з 67 військових залишилось лише 10. А дагестанці й чеченці взагалі тікають зі словами, що «це не їхня війна».

Читайте також: Військове керівництво рф у рази занижує втрати на війні в Україні – СБУ

В СБУ відзначають, що загарбникам нічого робити на нашій землі, а ті, хто думають інакше – поповнюватимуть й так повні ангари.

Як повідомляв Укрінформ, 28 квітня в ГУР Міноборони повідомили, що українська розвідка перехопила розмови російських загарбників, які засвідчують зневажливе ставлення російських офіцерів до вбитих і їхніх родичів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-