Військове керівництво рф у рази занижує втрати на війні в Україні – СБУ

Військове керівництво рф у рази занижує втрати на війні в Україні – СБУ

Аудіо
Укрінформ
Вище військове керівництво рф в рази занижує втрати російської армії у війні з Україною.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ.

Нові перехоплення СБУ телефонних розмов росіян, один з яких воює, зокрема, теж свідчать про заниження таких втрат.

російський загарбник у телефонній розмові розказав другові, що загинуло багато їхніх військових, і ці цифри значно різняться з офіційними даними рф. «Официально то одно, а я тебе скажу: 25 900 погибших», - сказав росіянин і додав, що це втрати протягом двох місяців.

Він також наголосив, що гинуть не тільки рядові бійці, а й високопоставлене керівництво.

«Командующему бригады прилетело (генеральська посада - ред.). Кишки ему собрали обратно в живот, на вертушке отправили… Увезли в россию, а там сердце уже не выдержало…», - додав загарбник.

Читайте також: Зеленський: Втрати окупантів дуже серйозні

У СБУ відзначили, що таких випадків загибелі саме командного складу, а не лише рядових, багато. Настільки, що окупанти самі розуміють - пропагандистські казки, які їм розповідають по телевізору, насправді не мають нічого спільного з реальністю.

Як повідомлялось, українські захисники з 24 лютого по 27 квітня знищили близько 22400 російських військових. Також ворог втратив танків ‒ 939, бойових броньованих машин ‒ 2342, артилерійських систем – 421, РСЗВ - 149, засобів ППО - 71, літаків – 185, гелікоптерів – 155, автомобільної техніки - 1666, кораблів / катерів - 8, цистерн з ПММ - 76, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 207, спеціальної техніки - 31, пускових установок ОТРК/ТРК - 4. Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-