Подоляк прогнозує, що «демілітаризація» прикордонних регіонів рф посилюватиметься

Подоляк прогнозує, що «демілітаризація» прикордонних регіонів рф посилюватиметься

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк прогнозує, що інтенсивність «демілітаризації» прикордонних регіонів російської федерації наступними тижнями суттєво посилюватиметься.

Як передає кореспондент Укрінформу, такий прогноз він висловив в ефірі національного телемарафону.

Так, радник керівника ОП зазначив, що інтенсивність російсько-української війни дуже велика. На його думку, це точно буде відображатись на прикордонних районах рф.

«Безумовно, там будуть стрімко зростати панічні настрої, там будуть з’являтись конфліктні ситуації, там будуть вибухати склади, - це буде тільки і тільки поглиблюватись. І інтенсивність демілітаризації російської федерації, особливо в прикордонних районах, на мій погляд, в наступні тижні буде тільки суттєво зростати», - додав Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Подоляк зазначав, що прикордонні з Україною області починають активно вивчати поняття «демілітаризація», а мешканці росії мають розуміти, що якщо масово атакують іншу країну та вбивають людей, то борги доведеться повертати.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України 12 квітня попереджали, що росія може вдатися до терактів на власній території «для посилення антиукраїнської істерії».

Читайте також: Час і контекст зустрічі Зеленського з путіним поки не визначені - Подоляк

Наприклад, на нафтобазі в російському місті Бєлгород, неподалік кордону з Україною, 1 квітня сталася пожежа. Тоді російський губернатор заявив про «авіаудар з двох вертольотів Збройних сил України», проте вже 2 квітня група Conflict Intelligence Team (CIT) повідомила, що ракета, яка вибухнула поблизу російського бєлгорода, прилетіла з території росії.

27 квітня губернатор Бєлгородської області рф В'ячеслав Гладков заявляв, що у районі села Стара Нелідовка горів склад боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-